Szobák

I. szoba: 1 francia ágy + 1 egyszemélyes ágy + saját fürdőszoba
II. szoba: 1 francia ágy + 1 egyszemélyes ágy + saját fürdőszoba
Könyvtárszoba: 2 pótágy, fürdőszoba a folyosóról nyílik
Aktuális árainkról a FOGLALÁS menüpontban tájékozódhat.

Képek

 
 
 

Az Úrágya szőlődűlővel szemben 1830-ban klasszicista stílusban épült kőház a világörökség részét képező Tokaj-hegyaljai borvidéken, annak legdinamikusabban fejlődő településén, Mádon található. Az egykori vincellérház 1940 óta családunk tulajdonában áll, lakóingatlan és házi borászat volt a legutóbbi időkig. Az épület 2013–2015 között teljesen megújult, az eredeti alaprajz alapján jelentős részben felújítottuk, melynek célja egy a régi hangulatot tükröző, de a mai építészeti és turisztikai követelményeknek megfelelő vendégház kialakítása volt. A munkák befejezését követően a Falusi és Agrárturizmus Országos Szövetsége (Fatosz) a vendégházat a legmagasabb turisztikai szálláshely kategóriába sorolta, így jogosulttá vált a „falusi szálláshely napraforgóval” nemzeti védjegy használatára.

 

A vendégház egyszintes, közel 170 négyzetméter alapterű, 2 hálószobából, 1 könyvtárszobából, 3 fürdőszobából, konyhából, nappaliból, borospincéből álló ingatlan. A hálószobák 30 négyzetmétert meghaladó alapterületűek, egyenként 3-3 férőhellyel és a szobából nyíló fürdőszobával. A könyvtárszobában 2 pótágy áll a vendégek rendelkezésére, a helyiséghez folyosóról nyíló külön fürdőszoba tartozik. A konyha jól felszerelt, főzésre és sütésre teljes körűen alkalmas, az udvar és a kert pedig szabadtéri gasztronómiai programokra biztosít lehetőséget. Igény esetén akár a ház borospincéjében, akár más mádi helyszíneken, neves borászatokban borbemutatót, borkóstolást szervezünk. A ház hatalmas közösségi terei, a zongoraszoba, a borospince és a hangulatos konyha mind-mind az ide látogató baráti társaságok együttlétét szolgálja, míg a könyvtárszoba az elvonulásét.

 

Reméljük, hogy az esti beszélgetések, sütögetések és poharazások emléke visszacsábítja vendégeinket! Szeretettel várjuk!